Wat is een helende reis?

Een helende reis is een reis in je lichaam, waarbij je op zoek gaat naar de oorzaak van blokkades in je leven. Dat kunnen lichamelijk blokkades zijn, maar ook emotionele. Het is een krachtige methode om problemen in je leven, fysiek of mentaal, op te lossen.

Hoe werkt de helende reis?

Met je ogen dicht maak je onder begeleiding een reis naar binnen in je lichaam, dat een opslagplaats van herinneringen is. Soms heb je bepaalde emoties uit die herinneringen niet goed kunnen verwerken. Dat kunnen hele heldere herinneringen zijn, maar dat kunnen ook herinneringen zijn, die voor een volwassene onbetekenend lijken, maar die op jou als kind een enorme impact gehad hebben.
In je reis word je geholpen contact te maken met die emoties, die nu leiden tot blokkades op fysiek of emotioneel gebied.Je kunt dan op veilige en rustige wijze deze emoties ervaren en uiten tegen de personen, die er mee te maken hebben, zodat ze uit je cellen losgelaten kunnen worden en uit je lichaam kunnen verdwijnen. Hierdoor komt er ruimte om gebeurtenissen op een heel andere manier te ervaren.
Je bent in staat vrede en liefde te voelen, contact te maken met je eigen Bron. De oude pijn kan verdwijnen en je cellen kunnen zich als het ware herstellen.

Ook kom je tijdens de reis in je eigen lijf erachter, welke beperkende overtuigingen jij jezelf in de loop van je leven hebt opgelegd en kun je ervaren wat er gebeurt als je deze overtuigingen kunt omzetten in overtuigingen, die je helpen volledig en tevreden jezelf te zijn.

Een helende reis is een reis, waarbij alles wat bij jou naar bovenkomt de route is waarlangs die reis verloopt. Daarom verloopt voor iedereen de reis anders en vormt jouw eigen innerlijke wijsheid de weg naar jouw eigen heling.

De kosten voor een Helende reis zijn: € 75,00 (inclusief btw). Een sessie duurt 2,5 uur.